Sogneaften - Besøg Gritt Mortensen er kendt fra projektet ”Mols i Udvikling”

Tirsdag d. 9. november 2021, kl. 19:00
Lyngby sognestue, Lyngbyvej 90, 8570 Trustrup

Tirsdag d. 9. November kl. 19 – 21

Sogneaften i Kulturhuset i Trustrup med Gritt Mortensen om ”Mols i Udvikling”

Menighedsrådet ved de 3 kirker her i 8570 området har siden opstart drøftet, hvordan vi kan styrke vores rolle og vores forankring i lokalsamfundet.

Derfor har vi planlagt dette arrangement, som vi forventer får så stor opbakning, at vi har rykket teltpælene fra sognestuen til Kulturhuset i Trustrup.

Vi ønsker fortsat god integration af Kirken i lokalsamfundet, og vil gerne skabe nye mulighedernes rum sammen med alle de andre gode foreninger og kræfter.

Der vil være fokus på kirkens mange roller, ikke mindst, at den er en del af menneskers hverdage og højtider fra vugge til grav.

Men Kirken er også en væsentlig kulturudbyder, og en naturlig medspiller omkring håb og drømme - nu og i fremtiden.

Kirken er nok et gammelt hus, men Kirken er også i høj grad et hus, der gerne vil være med til at skabe nyt, bevare alle de gode ting, som vi allerede har – og dermed både forankre, forandre – og måske afvikle.

Derfor glæder vi os til at byde velkommen til og få inspiration om samskabelse fra en af de allerstørste ildsjæle fra Mols, nemlig Gritt Mortensen

Alle er velkomne, arrangementet er gratis, men kaffe og brød koster 25 kr.

Tilmelding senest 5. nov. til Kathrine Gents på 61132302 eller klgr@km.dk